Strongest distribution network

Добредојдовте во Фати Транс

International Air freight

Со нас

ќе бидете уверени за квалитетот на

производство на столбовите од бетон

и од дрво

Worldwide freight services

проширување и одржување на

електричната мрежа

Worldwide freight services

Навремено

одржување на јавното осветлување,

транспортот, услугите со камион и багер во

границите на Македонија

За нас

Со нас ќе бидете уверени за квалитетот на производство на столбовите од бетон и од дрво, проширување и одржување на...

Производи и услуги

Ние се грижиме за да ви нудиме различни услуги почнувајќи од одржување на електричната мрежа, јавното осветлување, транспортот...

ОСНОВЕН ПРОЕКТ

КОНСТРУКЦИЈА НА АБ СТОЛБОВИ
Превземете го документот за повеќе информации

Нашата мисија

checklist icon

Ние сме фокусирани за воведување на постојана иновација и квалитет на пазарот каде што работиме. Нашата мисија е да го поврземе секој агол и да пренесуваме енергија насекаде. Нашиот успех во работата го развиваме движејќи се на чекор со времето, со техничко и технолошко напредување и со тенденцијата да бидеме иновативни и точни.