Strongest distribution network

Mirë se erdhët në Fati Trans

International Air freight

me ne

siguroheni për prodhim kualitativ të

shtyllave të betonit dhe të drurit

Worldwide freight services

zgjerim dhe mirëmbajtje të rrjetit elektrik

Worldwide freight services

Përpikëshmëri ne

mirëmbajtjen e ndriçimit publik, transport, shërbime

me kamion dhe bager brenda kufijëve të Maqedonisë.

Reth nesh

Me ne siguroheni për prodhim kualitativ të shtyllave të betonit dhe të drurit, zgjerim dhe mirëmbajtje të rrjetit elektrik...

Produktet dhe shërbimet

Ne kujdesemi që t’ju ofrojmë shërbime të ndryshme duke u nisur nga mirëmbajtja e rrjetit elektrik, ndriçimi publik, transport...

Projekt kryesor

Кonstruktimi i shtyllave AB
Për më shumë informacione, shkarkoni dokumentin

Misioni ynë

checklist icon

Ne kujdesemi per nevojat e shoqërisë dhe përgjegjshmëria është një ndër misionet tona. shejntëron misionin tonë. Gjithmonë tentojmë të ofrojmë shërbime dhe produkte cilësore të cilat i plotësojnë nevojat e Juaja. Suksesin tonë në punë e zhvillojmë duke ecur në hap me kohën, me avansimin teknik e teknologjik si dhe me prirjen për të qenë inovativ dhe të sakt.